Masturbation

för både pojkar och flickorMasturbation är en skojig sysselsättning som både pojkar och flickor kan ägna sig åt på fritiden. Den kan utövas såväl inomhus som utomhus, är både stärkande och konditionsförbättrande och kan vara nog så roligt som att ha akvariefiskar eller att bygga en snögubbe.

Något man bör tänka på innan man sätter igång är att det krävs en gnutta koncentration och framför allt att man får in en stadig rytm.

För många faller sig rytmen naturlig efter bara någon timmes träning, men för oss andra finns det särskild musik framtagen för att hjälpa till i rörelserna.

Man kanske kan tycka att det borde gå bra med vilken schottis eller goa-trance som helst, men då bör man beakta att med stigande glädje hos den masturberande tenderar även takten att öka. Ett statiskt-rytmiskt musikstycke (såsom t.ex. "Rosen" med Arne Quick) kan därför få rent motverkande effekt.


Dr Ph D MorrisPå Genitalische Institute Dortmünds har Dr Phil D Morris och hans forskarlag tagit fram en optimal masturbationsmusik. Den är statistiskt anpassad såväl i längd som accelererande tempo och tilltagande intensitet. Och den passar naturligvis lika bra för både pojkar och flickor! 


Pröva själv! LÄNK

Andra liknande hobbies:
Skinnbanjo
Fickpingis
Tjärna mjölken
Polera baguetten
Rulla russin
Origami
Räkna sand