FANTASTISKA INNOVATIONER!
- som bara väntar på investorer och tillverkare:

"CloudMaster"
En molnregulator som kan justera molnformationer genom att använda ett avancerat elektromagnetiskt system.

Detta görs genom att använda en "atmosfärisk polarisator", som kontrollerar molnen på en hög nivå, med hjälp av algoritmer som kan ändra deras höjd, tjocklek och form. Med Cloudmaster kan man skapa den perfekta molnformationen för varje tillfälle, vare sig det är för en filmproduktion eller en bröllopsceremoni.

Den kan också användas för att förhindra extremt väder genom att flytta eller minska molnen på ett område.
"CosmicPyraCharge"
En pyramidformad enhet som samlar och omvandlar kosmiskt skräp till elektrisk energi.

Genom att använda en unik teknologi som är elektrifierande kan CosmicPyraCharge samla in kosmiskt skräp som omvandlas till ren och användbar energi.

CosmicPyraCharge är ett miljövänligt alternativ för att generera energi på ett hållbart sätt och kan användas för att ladda dina elektroniska enheter och mycket mer.

"Blixtrande Kromtunnel"
En unik transportör som gör det möjligt att resa genom en krymptunnel.

Den är utrustad med kromade väggar som reflekterar ljus från den glasartade lampan som är monterad på toppen av enheten. När tunneln aktiveras med ett tryck på knappen, blixtrar den till liv och transporterar användaren till en annan plats på ett ögonblick.

Den här fantastiska uppfinningen är en fantastisk lösning för personer som vill undvika trafikstockningar eller för dem som vill uppleva en ny och spännande resa.
"GlittrCam BananaStripe"
En revolutionerande kamera med en unik bananformad design och en glittrande yta.

Den är utrustad med avancerad teknik som gör att den kan stryka bort oönskade objekt eller personer från dina bilder och videos, vilket ger dig en ren och perfekt bild.

GlittrCam BananaStripe är den perfekta kameran för alla som vill ha en enkel och lättanvänd kamera som tar fantastiska bilder och videos utan några störande element i bakgrunden.
"Självlysande Krabbklor"
En unik uppfinning som kan transformera vanliga krabbklor till ett självlysande material.

Genom att använda en speciell formel som innehåller kvicksilver kan dessa klor lysa upp i mörkret och skapa en spektakulär effekt på stranden eller i en undervattensmiljö.

Produktnamnet Självlysande Krabbklor gör det enkelt att identifiera och marknadsföra denna produkt.
 
"Luminösa Kaktusvindar"
En förvandlingsapparat som använder avancerad teknik för att förvandla vanliga kaktusfikon till självlysande orkaner.

Genom att utsätta kaktusfikon för Luminösa Kaktusvindar kan man skapa en häpnadsväckande ljusshow som imponerar på alla som ser den.

Produkten är lämplig för användning i offentliga evenemang och privata fester, och kan också användas som dekorativt inslag i hem och trädgårdar.

"SpaceChicExplorer"
En helt ny uppfinning som låter dig sväva bort i rymden på ett helt nytt sätt!

Med ett magnetiskt stjärnteleskop och en kycklingklubba som bas, kan du nu utforska universum från en helt ny vinkel.
SpaceChicExplorer är utformad med avancerad teknologi som hjälper dig att sväva fritt genom rymden och upptäcka nya planeter och galaxer.

Med en magnetisk funktion kan du enkelt navigera och landa på nya platser utan problem.

Det är en one-of-a-kind uppfinning som tar dig med på en upplevelse du aldrig tidigare har varit med om!
"CocoCyclo SparkleShot"
En unik uppfinning som kombinerar egenskaperna hos en kokosnöt och en cyklop för att skapa en glittrande skottsäker hjälm.

Hjälmen är tillverkad av det hårda skalet från kokosnöten som ger utmärkt skydd mot slag och stötar. Det cyklop-formade glasögat är tillverkat av ett speciellt material som ger utmärkt syn och skyddar ögonen från flygande partiklar.
Med hjälp av en inbyggd mekanism kan användaren skjuta ut små kokosnötsprojektiler för att försvara sig mot eventuella hot.

CocoCyclo SparkleShot är den perfekta hjälmen för den äventyrlige och modige som vill ha en snygg och effektiv skyddsmask.
"StrutWave"
En automatisk mikrovågsugn som är utformad för att förflytta sig runt i köket på ett liknande sätt som en struts.

Med sin avancerade teknologi och sensorer kan StrutWave självständigt navigera runt i köket och hitta sin väg till de platser där maten behöver tillagas.
Detta gör att StrutWave är mycket mer praktisk och bekväm att använda än en vanlig mikrovågsugn som står still på köksbänken.

Produkten är också utformad för att vara energieffektiv och miljövänlig.
"UkuleleScope"
En ultraljudskontrollerad grävskopa som är utformad för att effektivt gräva upp mark utan att skada den omgivande vegetationen.

Den används genom att man spelar på en ukulele och genom ljudvågor kan man styra grävskopan på ett precist sätt.
De ultraljudssensorer som används gör det också möjligt att hitta gömda föremål under marken.

UkuleleScope är perfekt för trädgårdsarbeten, grävning av trädgårdsdamm och byggprojekt där man vill minimera skadan på omgivande miljö.
"GeigerDream"
En interaktiv mjukglassmaskin som är utrustad med en inbyggd Geiger-mätare.

Maskinen kan optimera mjukglassproduktionen baserat på mängden strålning i omgivningen.
Dessutom kan användarna interagera med maskinen via en intuitiv pekskärm för att anpassa mjukglassens smak och konsistens efter kundens önskemål.

Produkten är också utformad för att vara energisnål och miljövänlig.
"KaffeKopter"
En självgående kaffekopp som kombinerar bekvämligheten av att ha ditt kaffe nära till hands med rörligheten hos en helikopter.

Med en liten motor och rotorblad kan Kaffekoptern flyga upp till 1 meter ovanför ytan på ett bord eller en annan plan yta. Du kan enkelt ta din kopp kaffe med dig utan att behöva oroa dig för att spilla den eller tappa den. Produkten drivs av ett uppladdningsbart batteri och kan enkelt laddas med en USB-kabel.

Kaffekopter är den ultimata kaffekoppen för personer som alltid är på språng och vill ha sitt kaffe nära till hands
"SkridsKoffein"
SkridsKoffein är en hightech-innovation som kombinerar skridsko och kaffekopp för en unik och spännande upplevelse på isen.

Produkten har en specialdesignad kaffekopp monterad på skridskon, så att du kan njuta av din favoritdryck medan du åker på isen. Kaffekoppen är isolerad för att hålla din dryck varm och skridskorna är utformade för att ge optimal prestanda på isen.

SkridsKoffein är perfekt för kalla vinterdagar när du vill hålla dig varm och njuta av en uppfriskande kopp kaffe samtidigt som du åker skridskor.
"GardenCast"
En magisk uppfinning som låter dig spela in och sända livevideo direkt från din trädgårdsslang.

Med denna unika produkt kan du visa upp dina trädgårdsprojekt och vattningstekniker på ett enkelt och underhållande sätt.

Använd din mobiltelefon för att spela in och sända direkt på sociala medier eller spara för senare visning.

GardenCast är den perfekta lösningen för trädgårdsentusiaster som vill visa upp sina färdigheter på ett nytt och spännande sätt.
"CoffeHelm"
En robust hjälm som innehåller en inbyggd kaffebryggare.

Med hjälp av svepningsteknik kan användare brygga en kopp kaffe direkt från hjälmen. CoffeeHelm är perfekt för cyklister och andra utomhusentusiaster som vill ha en snabb och enkel kopp kaffe under sina äventyr.

Produkten finns i flera färgglada alternativ och har en utbytbar kaffebryggare för enkel rengöring.
"TreeWatch"
En holografisk klocka som skapar en imponerande och levande bild av ett träd runt din handled.

Klockan använder avancerad holografisk teknik för att projicera en realistisk bild av ett träd, komplett med löv och grenar, runt din handled. TreeWatch ger användaren en känsla av att bära med sig naturen var de än går. Klockan kan också anslutas till din smartphone för att visa meddelanden och andra funktioner.

TreeWatch är den perfekta produkten för de som vill ha en unik och ögonfallande klocka.
"ReptiMorseMate"
En matningsteknik för reptiler med hjälp av en morseapparat. Matningsprocessen fungerar så att ett speciellt foder för reptiler placeras i en behållare och ansluts till en morseapparat. När det är dags att mata reptilen, sänder en kodproducerande enhet ett unikt morsetecken som bara reptiler kan höra. Detta aktiverar en matningsmekanism som genom behållaren placerar fodret rätt framför reptilen.

Genom användning av denna teknik kan reptiler hållas friska och näringsrika, samtidigt som det minskar risken för att reptilerna skulle bli övergödda. Morseapparaten ger också möjlighet att mata reptiler på ett säkert sätt, utan att utsätta ägare för skada från dessa djur."ViruMelt"
En innovativ teknik som kombinerar kapillärkraft och smältningsteknik för att bekämpa virus i blodomloppet.

En liten apparat implanteras i kroppen och innehåller en lösning som smälter samman med viruset och därigenom neutraliserar det. Apparaten aktiveras med hjälp av kapillärkraften i blodet och arbetar för att bekämpa och eliminera viruset.

En revolutionerande lösning på problemet med viral infektion och som öppnar upp möjligheter för många terapeutiska tillämpningar."SacredScent"
En "doftledning" som används inom religiösa ceremonier för att skapa en mer fridfull och avslappnad atmosfär.
Doftledningen består av en serie avlånga behållare som är fästa på väggarna i kyrkor, tempel och andra religiösa platser. Varje behållare innehåller olika doftande växter och örter som bränns och sprider ut en lugnande och renande doft längs med ledningen.

Denna "doftledning" hjälper också till att förstärka den rituella upplevelsen genom att engagera ytterligare ett av våra sinnen och därmed skapa en mer fullständig harmoni mellan kropp och själ."CritterCradle"
En idé för en papplift som är speciellt designad för att flytta insekter på ett säkert och enkelt sätt.

Liften består av ett rymligt pappersrör med en liten dörr på ena änden som släpper in insekten. Inne i röret finns en mekanisk arm med en mjuk klo som försiktigt kan ta tag i insekten utan att skada den.

För att lyfta insekten använder man en handkontroll som styr den mekaniska armen och klon. När insekten är fastklämd och säker lyfter man sedan upp hela liftkonstruktionen och för bort insekten till en annan plats där den kan släppas ut på ett säkert sätt.

Det här konceptet skulle vara användbart både för biologer och hobbyentusiaster som vill studera insekter på nära håll, och för de som letar efter ett säkert sätt att ta bort insekter från sina hem utan att orsaka skada eller rädsla."HeatPump Ball"
Ett ventilationssystem för bostadshus som använder sig av smält metall och en boll.

Bollen är placerad i en behållare fylld med smält metall och roteras. När bollen rör sig i metallbryggan, fungerar den som en pump och drar in luft från utsidan genom kanaler och blåser ut förorenad luft genom ventilationssystemet.

Tack vare den smälta metallens höga temperatur, rensas luften på bakterier och virus samtidigt som metallens höga värme hjälper till att hålla huset varmt under kalla dagar. Det kan även vara möjligt att designa metallbryggan så att den kommer med mönster eller färger vilket gör den till en del av heminredningen."Självförsörjande Reptilterrarium"
Ett självförsörjande kärnkraftdrivet reptilterrarium med solenergi-backup.

Terrariet är tillverkat av starka och hållbara material, med en tät och isolerad konstruktion för att hålla reptilerna säkra och bekväma. Inuti terrariet finns en kärnkraftsreaktor som producerar energi för att driva all elektronisk utrustning i terrariet, inklusive belysning och uppvärmning.

För att komplettera kärnkraften har terrariet också en solcellsbaserad backup som aktiveras när solen är tillräckligt stark för att ge energi till terrariet. Detta ger ett extra lager av säkerhet för att hålla reptilerna bekväma även under strömavbrott eller andra nödsituationer.

Terrariet har också ett avancerat luftkonditioneringssystem som hjälper till att hålla reptilerna vid en jämn temperatur, vilket är viktigt för deras hälsa och välbefinnande.

Denna självförsörjande och energieffektiva lösning är ett innovativt och miljövänligt sätt att hålla reptiler som husdjur. Det utgör också ett intressant sätt att utnyttja kärnkraftsteknik på ett säkert och hållbart sätt."Solaris Vattenflygare"
En flygande drake som drivs av solkraft och som transporterar vatten genom en rörledning till områden som är svåra att nå till fots eller med fordon.

Draken har en solpanel monterad på sin ovansida som laddar batterier under dagen. Dessa batterier driver sedan drakens motor och pumpen som pumpar vattnet genom rörledningen som är fastsatt på drakens kropp.

Draken kan flyga över områden med begränsad tillgång till vatten och pumpa vatten till marken under sig, där det sedan kan användas för bevattning av grödor eller annan användning. Den skulle också kunna användas för att leverera vatten till avlägsna byar eller nödsituationer där det inte finns tillräcklig tillgång till vatten eller där transportvägar är begränsade.

Denna flygande drake är en innovativ och miljövänlig lösning på vattenbrist och tillgång till vatten i avlägsna områden och skulle också vara en spektakulär syn att se sväva högt i luften."Skumma Räkneramen"
En interaktiv lärande leksak för barn som kombinerar en räkneram med en liten figur av ett däggdjur som är omgiven av badskum (skum).

Räkneramen har ett antal kulor som kan flyttas fram och tillbaka längs ramen för att hjälpa barnen att lära sig grundläggande matematik och räknefärdigheter. Den lilla figuren av däggdjuret placeras i badskummet på räkneramen och barnen kan använda det som en rolig interaktiv leksak för att lära sig räkna och förbättra sina finmotoriska färdigheter genom att röra skummet runt figuren och flytta kulan längs räkneramen.

Genom att kombinera en interaktiv leksak med en lärande enhet och en rolig figur skapar detta en produkt som barn har roligt med samtidigt som de förbättrar sina räknefärdigheter och motoriska färdigheter."RazorCrick"
En liten rörlig robot som rör sig som en syrsa och hjälper till att raka bort hår från kroppen medan man tränar eller motionerar.

Roboten har en liten rakhyvel monterad på sin rygg och rör sig fram och tillbaka som en syrsa. Den är utrustad med sensorer som känner av rörelserna hos personen som tränar och anpassar sig efter dem för att kunna raka bort hår på kroppen på ett säkert sätt.

Detta är en praktisk och användbar uppfinning för personer som vill spara tid och samtidigt behålla en rakad kropp. Medan man tränar eller motionerar kan man också få en effektiv rakning av kroppen utan att behöva göra det som en separat aktivitet.

Denna idé skulle attrahera personer som vill ha en mer effektiv och tidsbesparande livsstil samt personer som uppskattar innovativa teknologiska lösningar. Det är också en användbar produkt för människor som reser mycket eller som är på språng och behöver snabb och effektiv rakning.

Sammanfattningsvis är RazorCrick en praktisk och användbar uppfinning som kombinerar rakning, motion och teknologi på ett unikt sätt."JellyMotion"
En interaktiv installation med en stående skärm, där man kan projicera en rörlig och färgglad gelé-liknande plasma framför skärmen. Installationen ger besökare en chans att interagera med gelén genom att använda rörelser, ljud och ljus.

Besökarna kan röra sig framför skärmen, och med hjälp av sensorer reagerar gelén på deras rörelser och gestaltningar. Till exempel, om man gör en vågrörelse med händerna, skulle gelén reagera genom att skapa en motsvarande rörelse på skärmen. På så sätt kan besökarna manipulera och forma gelén på ett lekfullt sätt.

För att ytterligare förstärka upplevelsen, har installationen en ljud- och ljuskomponent. Till exempel, skulle man kunna skapa ljud som motsvarar rörelserna som besökarna gör, eller sätta en bakgrundsbelysning som matchar geléns färger och mönster.

JellyMotion är en lekfull och fascinerande upplevelse för besökare i alla åldrar. Den kan placeras i offentliga utrymmen, konstmuseer eller andra platser där man vill skapa en interaktiv och engagerande upplevelse."IceMirror"
En produkt som kombinerar en spegel, en isbit och ett kort. Produkten består av en liten iskub-behållare med en spegel på locket och ett kort som kan placeras i mitten av iskuben.

Produkten är perfekt för personer som älskar att ha iskall dryck och samtidigt vill ha en praktisk spegel på handen. Användaren fyller hållaren med vatten och placerar kortet i mitten. När vattnet frusit till is, gör spegeln på locket det lätt att se hur mycket is som finns kvar utan att öppna locket.

När användaren behöver en isbit öppnar hen helt enkelt locket, tar ut en isbit och använder spegeln för att kontrollera att allt ser bra ut. Produkten är idealisk för personer som gillar att ta med sig iskalla drycker på språng och vill ha en praktisk spegel till hands."SkunkFun"
En interaktiv fontän som kombinerar en skunk, en vattenkran och ett foto. Produkten består av en liten fontän som ser ut som en skunk, med en vattenkran på ryggen och ett kamerafäste på toppen.

Användaren kan ansluta fontänen till en vattenkran och när vattnet flödar genom skunkens mun sprutar det upp i en fin fontän. Kamerafästet på toppen gör det möjligt för användaren att fästa en kamera eller mobiltelefon och ta fantastiska foton eller videor av den roliga fontänen.

Produkten är perfekt för sommarfester, trädgårdsfester eller bara för att ge lite extra glädje till din trädgård eller uteplats. Den interaktiva skunkfontänen skulle vara ett roligt och underhållande tillägg till varje utomhusmiljö."WarmWoolen Mask"
En ny typ av sovmask som kombinerar stenull och däggdjurspäls för att skapa en mjuk och varm sovupplevelse.

I stället för det vanliga tyget som används för sovmasker är denna mask gjord av stenull, som är känt för sin isolerande effekt och förmåga att hålla värmen.

För att ge extra komfort och isolering har masken ett foder av däggdjurspäls. Pälsen skulle vara mjuk och len mot huden och hjälpa till att hålla ansiktet varmt och bekvämt under kalla nätter.

Den här sovmasken är idealisk för personer som bor i kalla klimat eller som är frusna av naturen. Dessutom är den ett miljövänligt alternativ till syntetiska material som ofta används i sovmasker, eftersom stenull är en naturlig och förnybar resurs."MicroMag"
En ny typ av kommunikationsenhet som använder magnetism för att skicka signaler på långt avstånd till en-celliga organismer.

Enheten består av två delar: en sändare och en mottagare. Sändaren har en inbyggd magnet som kan röra sig fram och tillbaka snabbt för att skapa magnetiska vågor. Mottagaren har en magnetisk sensor som kan detektera dessa vågor och omvandla dem till ljud eller ljus.

Enheten är speciellt användbar för att kommunicera med en-celliga organismer, till exempel bakterier och mikrober, som inte har organ som hörsel eller syn. Genom att skapa magnetiska signaler kan man "vinka" till dessa organismer på långt avstånd och på så sätt göra det möjligt att kommunicera med dem.

Denna teknik skulle ha en rad olika tillämpningar, som att detektera och övervaka förekomsten av skadliga bakterier i miljön eller inom kroppen, eller att skapa nya former av medicinsk behandling för sjukdomar som kräver att man interagerar med en-celliga organismer på ett specifikt sätt."e-VinWrap"
En ny typ av lyxiga presentförpackningar för årgångsviner som kombinerar traditionellt papperstryck med modern teknik.

Presentförpackningen är tillverkad av högkvalitativt papper som är dekorerat med en unik design som relaterar till årgångsvinet.
Designen är tryckt med en speciell teknik som använder sig av metallfärger eller foliering för att ge förpackningen en extra touch av lyx.

För att ta det hela ett steg längre har presentförpackningen också en inbyggd elektronisk skärm som visar information om vinet, som årgång, druvsort, och ursprung. Skärmen kan laddas via en USB-port och skulle även kunna visa en bild av vinrankorna eller gården där vinet producerats.

Denna nya typ av presentförpackning ger årgångsvinet en mer sofistikerad och personlig touch och är perfekt för att ge bort som en present till vinälskare."Signalkulan"
En ny leksak som kombinerar traditionella leksaker med morsekod och en boll.

Leksaken har formen av en boll med en inbyggd morseapparat. När man kastar bollen sätts apparaten i rörelse och den börjar skicka ut en morsekodsignal. Morseapparaten har många olika mönster som kan ställas in, så att barnet kan lära sig morsekod på ett roligt och interaktivt sätt.

För att göra leksaken ännu mer spännande, finns det en dag- och nattfunktion. På dagen skickar bollen ut morsekodsignaler med enklare kod, medan på natten skulle morsekoden bli mer avancerad för att ge en extra utmaning.

Denna leksak är perfekt för barn som är intresserade av teknik och kodning, samtidigt som de har kul med en boll. Morseapparaten är lätt att använda och lära sig, och dag- och nattfunktionen gör leksaken mer mångsidig och spännande att använda."SkyNet5G"
En flygande 5G-mast som består av flera pussel-fogade segment.

Varje segment har inbyggda 5G-antenner som ger internetåtkomst till användare under flygningen. Genom att montera segmenten på ett säkert sätt, kan masten också formas som en luftballong.

Masten kan sedan flygas över områden med dålig mobil täckning, till exempel avlägsna landsbygdsområden eller naturreservat där traditionella 5G-mast installationer inte är möjliga.

Detta skulle kunna ge en temporär lösning på bristen på mobil täckning på dessa platser och kan också användas vid tillfälliga evenemang eller nödsituationer.
"SunSquash"
En solenergidriven insektdödare.

SunSquash fungerar som en slags stenklothammare som automatiskt identifierar insekter och sedan använder solenergi för att driva en liten hammare eller spik som effektivt krossar och dödar insekten.

SunSquash är en miljövänlig lösning som inte kräver några kemikalier eller andra skadliga ämnen, samtidigt som den är helt autonom och enkel att använda.


"CrowdGroove"
En interaktiv installationskonst som kallas "Rytmen av folkmassan". Installationen består av en stor yta med 5-6 kulor som är utspridda på ytan. Varje kula representerar varsin del av en musikproduktion, som till exempel trummor, bas, gitarr, sång etc.

Folk uppmanas att gå in på ytan och flytta på kulorna med sina fötter, händer eller kroppar, och därmed spela musiken som representeras av kulorna. Ju fler människor som deltar i installationen, desto mer komplex och intressant blir musiken.

För att ytterligare förstärka upplevelsen har installationen högtalare runt omkring som spelar upp musiken som skapas av folkmassan. Detta bidrar till att skapa en känsla av samhörighet och kreativitet bland deltagarna samtidigt som det skapar en imponerande ljudupplevelse för åskådare utanför installationen.

Installationen kan ställas ut på festivaler, konstutställningar eller andra evenemang där det finns en stor folkmassa som kan delta i upplevelsen. På så sätt skulle "Rytmen av folkmassan" inte bara bidra till att skapa en spännande och interaktiv upplevelse, utan också skapa en möjlighet för människor att skapa musik tillsammans och uppleva kreativitet i en gemensam miljö."RadioGrip"
En självhäftande kärnkraftsmodul för ledningssystem.

Denna modul består av ett självhäftande klister som innehåller små mängder radioaktiva isotoper som kan producera en ström av elektroner när de utsätts för värme eller tryck.

Modulen placeras på en ledning och fungerar som en kontinuerlig strömkälla, där den producerade elektriciteten kan användas för att driva enheter eller ladda upp batterier.


"PolitiEats"
En uppfinning baserad på kombinationen av äta, politik och 3-dimensionell teknik, vilket kan ge en interaktiv politisk matupplevelse.

Denna upplevelse är en kombination av en maträtt och en virtuell verklighet där ätaren kan utforska olika politiska idéer och läror under varje tugga.

Till exempel kan varje tugga representera en politisk filosofi, och när man biter på maten, kan man se en visuell representation av den filosofin genom 3D-projektioner som visas runt omkring maten.

"SeasonFit"
En måttanpassad klädeskollektion som är räfflad för att passa säsongerna.

Denna kollektion har en unik design som tillåter kläderna att justeras efter behov, beroende på om det är vinter eller sommar. Måttbandet runt kroppen används för att skapa en perfekt passform, medan den räfflade tekniken möjliggör enkel justering av kläderna för att anpassa sig till förändrade kroppsmått under olika årstider.

Det lämpliga produktnamnet för denna uppfinning är "SeasonFit", vilket betonar dess fokus på säsonger och dess inriktning på att skapa en perfekt passform för varje individ.

"LiftSleep"
En innovativ madrass som använder cellplast med låg densitet för att ge en lätt och bekväm sömnupplevelse.

Denna madrass är också försedd med en enkel mekanism som gör det möjligt att höja och sänka madrassen, så att användare kan justera höjden på sängen för att hitta den mest bekväma sovpositionen för dem.

Produktnamnet för denna uppfinning är "LiftSleep". Detta namn betonar fördelarna med att lyfta och justera sängen för att hitta den mest bekväma sovpositionen, samtidigt som det anknyter till det viktigaste syftet med produkten, nämligen att ge användare en bekväm sömnupplevelse.


"BirdSense"
En handske som använder avancerad teknik för att förstärka användarens känsel.

Handsken har en unik design som efterliknar fjädrarna på en fågel och innehåller små bakterier som skapar en subtil stimulans på användarens händer, vilket förstärker känseln.

Produktnamnet för denna uppfinning är "BirdSense". Detta namn fångar upp idén om att produkten använder fågelfjädrar för att förstärka känseln och inkluderar också begreppet "känsla" i produktnamnet.


"SoundGardenSofa"
En självrengörande soffa som också fungerar som ett växthus och en ljudanläggning.

Soffan har inbyggda vattensprayer och en dammsugare som kan rengöra sig själv medan du sitter och kopplar av.

Dessutom har den en inbyggd växthusbelysning och ett bevattningssystem som gör det möjligt att odla växter direkt i soffan.

Soffan har också en inbyggd ljudanläggning med högtalare som kan anslutas till din favoritmusik eller ljudbok.
"GolfAir Desk"
Ett smart skrivbord som också fungerar som en minigolfbana och en luftrenare.

Skrivbordet har en inbyggd minigolfbana som kan användas som en avkopplande paus från arbete och som samtidigt har en positiv inverkan på användarens hälsa och fokus.

Dessutom har skrivbordet en inbyggd luftrenare som filtrerar bort luftföroreningar från arbetsområdet och förbättrar luftkvaliteten.
"WaterWoof"
En smart hundväska som också fungerar som en självvattnande blomkruka och en bärbar musikspelare.

Hundväskan har en inbyggd självvattnande blomkruka på toppen, vilket gör att växterna kan överleva längre under en resa.

Dessutom har hundväskan en inbyggd musikspelare som kan spela lugnande musik eller andra ljud för att hålla både husdjur och ägare avslappnade under resan.
"AromaBeats"
En bärbar högtalare som också fungerar som en luftfuktare och en arom-terapi-diffusor.

Högtalaren har en inbyggd luftfuktare och en arom-terapi-diffusor som kan fylla rummet med ljuvliga dofter och skapa en avkopplande atmosfär.

Dessutom håller högtalaren hög ljudkvalitet och medger trådlös anslutning till mobila enheter, vilket gör den perfekt för att lyssna på musik, podcast eller annat innehåll samtidigt som man njuter av ren, frisk och doftande luft.

"PopCat Phone"
En mobiltelefon som också fungerar som en bärbar popcornmaskin och en kattunderhållningsenhet.

Mobiltelefonen har en inbyggd popcornmaskin som används för att göra färska popcorn var som helst och när som helst.

Dessutom har telefonen en inbyggd laserpekare och en rörlig fjäder som underhåller katter och ger dem en rolig och aktiv lekstund.

"MotoBrella"
En innovativ motorcykelaccessoar som fästs på handtaget och kan snabbt vikas ut som en solfjäder för att skydda föraren mot regn eller starkt solljus.

Denna praktiska och portabla uppfinning gör det möjligt för motorcykelförare att njuta av körningen i alla väderförhållanden.


"MindHold Tape"
En specialdesignad tejp som hjälper användaren att hålla koll på sina tankar och idéer genom att skapa en visuell representation av dem. MindHold Tape är tillverkad av en stark och mångsidig material som kan fästas på de flesta ytor.

MindHold Tape fungerar genom att användaren skriver ner sina tankar och idéer på tejpens yta och sedan fäster tejpbiten på en valfri yta, som en dator, en whiteboard eller en vägg. Användaren kan sedan lägga till fler tejpbitar efter behov för att skapa en "mind map" eller en översikt över sina tankar och idéer.

MindHold Tape är till nytta för personer som arbetar med projekt eller kreativa arbetsuppgifter, som behöver en enkel och effektiv metod för att organisera sina tankar och idéer. Den är också användbar för studenter som vill hålla koll på sin studieplan eller för personer som vill ha en praktisk metod för att följa med på sin mentala hälsa.

Med MindHold Tape kan man hålla koll på sina tankar och idéer på ett praktiskt och visuellt tilltalande sätt, vilket hjälper till att öka produktiviteten och minska stressen.
"Cookbook Holder"
Ett bokstöd som passar på en kastrull.

Detta bokstöd består av en transparent plastkupa med en böjd form som passar perfekt på toppen av en kastrull. Bokstödet kan användas för att hålla en bok eller ett läsplatta på plats medan användaren lagar mat eller värmer upp något i kastrullen.

Den böjda formen gör att bokstödet står stadigt på kastrullen och boken eller läsplattan skulle hållas i en optimal läsvinkel för användaren. Den transparenta plasten gör det också möjligt för användaren att se maten i kastrullen utan att behöva lyfta bort bokstödet.
"JoyVectors"
En glädjemätare med vektorgrafik. Denna enhet använder vektorer för att mäta och visualisera glädjenivåer hos individer eller grupper.

En person placerar sin hand på enheten, som skannar handen för att mäta biometriska data, såsom puls och hudtemperatur. Därefter använder enheten avancerade algoritmer för att analysera data och mäta glädjenivåer. Resultatet visualiseras sedan som vektorgrafik, som visar hur glädjenivån ökar eller minskar över tid.

Denna uppfinning kan användas av individer eller grupper för att mäta och övervaka sin glädjenivå, vilket skulle hjälpa dem att identifiera vad som får dem att känna sig glada och hur de kan öka sin glädjenivå. JjoyVectors skulle också vara en användbar enhet för terapeuter och psykologer för att hjälpa sina patienter att övervaka och förbättra sin mentala hälsa."CutMorse"
Ett hörselassisterat skärredskap med en inbyggd morsekodkommunikator. Denna enhet är utformad som ett skärredskap, såsom en sax eller en kniv, men med hörselteknologi och morsekodfunktioner.

Användaren kan kommunicera genom att trycka på knapparna på enheten i morsekod, vilken överförs som ljud eller text till en mottagare, såsom en dator eller smartphone.

Denna uppfinning är användbar för personer som arbetar med skärredskap och vill kunna kommunicera på ett säkert sätt utan att behöva ta av sig handskarna eller släppa verktyget. CutMorse skulle också vara en användbar enhet för personer med hörselskador som vill kunna arbeta med skärredskap utan att förlora kontakt med omvärlden.
"SportSpout"
En sportsovsäck med en inbyggd vattenkran. Denna sovsäck är utformad för personer som gillar att campa, vandra och utöva andra utomhussporter och som behöver en bekväm plats att sova och en enkel åtkomst till vatten.

Sovsäcken har en inbyggd vattenbehållare och en kran som gör det möjligt för användaren att enkelt fylla på vatten när det behövs, utan att behöva lämna sovsäcken eller tältet. Vattenbehållaren fungerar också som en isolering för att hålla användaren varm och torr under kalla och fuktiga nätter.

Denna uppfinning är användbar för personer som vill ha en bekväm sovplats och enkel åtkomst till vatten under utomhusaktiviteter, såsom camping och vandring.
"CondensTrackBand"
En kondens- eller regnmätare som är utformad som en binda med ett integrerat måttband runt kroppen.
Bindan bärs runt huvudet och är gjord av ett vattentätt material för att skydda mätaren.

Mätaren fungerar genom att samla upp kondens eller regn i en behållare som är ansluten till mätbandet runt kroppen.

Mätbandet har markeringar för att indikera mängden regn som har samlats upp, vilket gör det enkelt att mäta nederbördsmängden på en plats.


"Hörtrappan"
En textilbeklädd trappa med inbyggda högtalare som spelar upp ljud som hjälper personer med hörselskador att navigera i trappor på ett säkrare sätt.

Högtalarna kan spela upp ljud som indikerar varje stegs placering, riktning och antal steg kvar tills man når önskad våning. Textilbeklädnaden på trappsteget kan också ha taktila markeringar för att hjälpa personer med synnedsättning att navigera i trappan.

Denna uppfinning ger ökad säkerhet och självständighet för personer med hörsel- och synnedsättningar när de rör sig i trappor, och skulle också kunna användas som ett träningsverktyg för personer som lär sig att navigera i trappor på ett tryggt sätt.


"Textilprisma"
En textilklädd prismaformad enhet som monteras i flygplanskabiner för att filtrera och bryta ljuset för att förbättra passagerarnas upplevelse av färg och ljus i kabinen.

Prismat fungerar som ett fönster och kan justeras för att ändra ljusets inriktning och intensitet. Den textilklädda ytan kan också fungera som ett solskydd för att minska värmen som tränger in i kabinen.

Denna uppfinning ger passagerare en mer bekväm och trevlig upplevelse under flygning, särskilt under dagtid eller när flygplanet passerar genom områden med starkt solsken. Produkten bidrar också till att minska energiförbrukningen genom att minska användningen av konstgjort ljus och klimatkontroll i kabinen."TwistBall"
En tränings- och leksaksprodukt som består av fem eller sex kulor som är placerade på en platt yta med små fördjupningar. Kulorna är gjorda av ett lättviktsmaterial som gör dem enkla att hantera. Användaren kan sedan använda en tvinningsteknik för att få kulorna att rulla runt på ytan.

TwistBall kan användas på olika sätt för att öka motionen, balansen och koordinationen. Användaren kan till exempel stå på ett ben och försöka hålla kulorna i rörelse utan att de ramlar av ytan. Eller så kan de utföra olika rörelser, som squats eller lunges, medan de håller kulorna i rörelse.

Produkten kan marknadsföras till både vuxna och barn och kan vara en kul och utmanande träningsform som kan göras var som helst. TwistBall är produktnamnet på denna uppfinning, eftersom det beskriver den tvinningsteknik som används för att få kulorna att rulla runt på ytan."ProxDanceCube"
En innovativ dansutrustning som är designad för att uppmuntra till dans på nära intill avstånd.

Den består av en kubformad enhet som är utrustad med sensorer och LED-ljus. När dansare kommer nära kuben aktiveras sensorerna och utlöser dynamiskt pulserande LED-ljus som svarar på rörelserna hos dansarna.

ProxDanceCube kan användas på dansgolv, i klubbar, på event eller i andra sammanhang där man vill skapa en interaktiv och engagerande dansupplevelse på nära intill avstånd, där dansarna kan interagera med kuben och varandra på ett unikt och spännande sätt.
"CycleScribe"
En digital penna som konverterar handskrivna anteckningar till digital text, och som samtidigt fungerar som en praktisk cykelaccessoar.

Cycle scribe är en unik penna som låter dig skriva ner dina anteckningar och tankar, samtidigt som den omvandlar allt till digital text som du enkelt kan spara och redigera på din dator eller smartphone. Den inbyggda tekniken gör det möjligt att konvertera handskrift till text med hög precision och på ett ögonblick.

Men Cycle scribe är inte bara en vanlig digital penna, den har också en praktisk cykelmontering som gör den till den perfekta cykelaccessoaren. När du är på språng kan du enkelt montera pennan på cykelramen eller styret för enkel tillgång och bekvämlighet.

Cycle scribe är gjord av högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och prestanda i alla situationer. Med Cycle scribe kan du ta dina anteckningar och idéer med dig överallt, samtidigt som du håller dig aktiv och njuter av en cykeltur."Kaffekreativ"
En interaktiv tavla/kaffekopp som förbättrar din kaffeupplevelse genom att låta dig rita och skapa konstverk på din kaffekopp medan du dricker.

Kaffekreativ är en unik interaktiv tavla som passar perfekt på ditt kaffebord. Tavlan är utformad med en specialyta som du kan rita och skapa på med hjälp av din kaffekopp. Medan du dricker ditt kaffe, kan du använda din kopp som en pensel för att skapa dina egna konstverk på tavlan.

Kaffekreativ är tillverkad av högkvalitativt material och är enkel att rengöra efter användning. Den interaktiva ytan är speciellt utformad för att fungera med kaffekoppar och tål värmen från ditt heta kaffe.

Med Kaffekreativ kan du njuta av din kaffeupplevelse på ett helt nytt sätt genom att skapa och experimentera med olika mönster och färger på din kopp. Det är en rolig och kreativ aktivitet som är perfekt för både barn och vuxna."GymCam Mat"
En interaktiv gymnastikmatta som analyserar din träningsprestation med hjälp av en inbyggd kamera.
 
GymCam Mat är en innovativ träningsmatta som är utformad för att hjälpa dig att förbättra din träningsprestation. Med den inbyggda kameran kan du enkelt analysera dina rörelser och se hur väl du utför övningarna.

Mattan är också interaktiv och kommer med ett träningsprogram som du kan följa för att förbättra din styrka, flexibilitet och balans. Du kan också anpassa ditt träningsprogram baserat på dina personliga träningsmål.

GymCam Mat är tillverkad av högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och prestanda. Den är också lätt att rengöra och kan enkelt rullas ihop för förvaring när den inte används.
Med GymCam Mat kan du enkelt och bekvämt träna hemma och samtidigt övervaka din träningsprestation och göra förbättringar."SmartBelt Cupholder"
En smart kaffekoppshållare som automatiserar att justera skärpet på dina byxor när du sätter dig ner.

SmartBelt Cupholder är en innovativ kaffekoppshållare som gör livet enklare för kaffeälskare. Hållaren fästs på bältet och är utformad för att passa de flesta kaffekoppar och muggar. Den håller ditt kaffe varmt och redo att drickas, samtidigt som du har händerna fria.

Men det som verkligen gör SmartBelt Cupholder smart, är dess förmåga att automatiskt justera skärpet på dina byxor när du sätter dig ner. Med hjälp av en sensor som känner av när du sätter dig ner, kommer hållaren att lätta på skärpet på dina byxor så att du slipper att känna dig obekväm. När du sedan reser dig upp igen justeras skärpet tillbaka till sin ursprungliga position.

SmartBelt Cupholder är tillverkad av högkvalitativt material och är designad för att vara både hållbar och praktisk. Med denna uppfinning kan du njuta av ditt kaffe och samtidigt ha händerna fria och känna dig bekväm när du sätter dig ner.
"BikeBrew"
En anpassningsbar cykel som kommunicerar med din kaffekopp för att skapa en optimal kaffepausupplevelse under din cykeltur.

BikeBrew är en revolutionerande cykel som har en inbyggd kaffebryggare som automatiskt brygger en kopp kaffe på en avsedd kaffepaus. Men BikeBrew är mycket mer än bara en cykel med en kaffebryggare. Det anpassningsbara systemet möjliggör för cyklisten att kommunicera med kaffekoppen och välja kaffebryggningen efter personlig smak och koffeinbehov.

BikeBrew är designad för att skapa den ultimata kaffepausupplevelsen under din cykeltur. När du tar en paus från cyklingen kan du enkelt koppla in din kaffekopp till cykeln och välja den perfekta kaffebryggningen för dig. BikeBrew är också utformad att vara hållbar och lättskött för att passa alla typer av cyklister.

BikeBrew är den perfekta lösningen för alla cyklister som vill ha en koffeinboost under sin cykeltur. Med BikeBrew kan du njuta av en kopp kaffe precis när du behöver det mest, och samtidigt uppleva en optimal kaffepausupplevelse under din cykeltur.
"ToastyDriver"
En revolutionerande automatisk skruvmejsel integrerad med en brödrost för att göra morgonrutinen smidigare.

ToastyDriver är en banbrytande uppfinning som förenklar din morgon genom att kombinera två viktiga verktyg i köket - en skruvmejsel och en toaster. Med den automatiska skruvmejseln kan du snabbt och enkelt montera och demontera delar i ditt hem eller på arbetsplatsen utan att behöva krångla med traditionella skruvmejslar.

Det unika med ToastyDriver är att den integreras med en toaster, vilket gör att du kan rosta ditt bröd samtidigt som du arbetar med skruvmejseln. ToastyDriver har flera olika inställningar för rostningsgrad och skruvmejselhastighet, så att du kan anpassa den efter dina preferenser och projekt.

ToastyDriver är designad med fokus på användarvänlighet, effektivitet och säkerhet. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är en perfekt kombination av innovation och funktionalitet. Med ToastyDriver kan du spara tid och energi samtidigt som du får en smidigare och mer bekväm morgonrutin.
 "Blixthastig Självreparerande Kamera"
Denna kamera är en revolutionerande uppfinning som är utrustad med avancerad nanoteknik som gör det möjligt för den att reparera sig själv på ett ögonblick, oavsett skador den utsätts för.

Med en imponerande hastighet kan den återställa sin funktion och kvalitet, vilket eliminerar behovet av dyra reparationer eller att köpa en ny kamera om den går sönder. Kameran är även oerhört snabb i sin fotografering, med blixtsnabb autofokus och en hög bildfrekvens som fångar ögonblicken i en bråkdel av en sekund.

Den har också en enastående bildkvalitet med kristallklara detaljer och realistiska färger som gör att varje bild blir en konstnärlig mästerverk. Produkten är dessutom extremt hållbar och tålig, vilket gör den idealisk för äventyrliga fotografer och fotografering i extrema miljöer.

Med Blixthastig Självreparerande Kamera behöver du aldrig oroa dig för att missa viktiga ögonblick eller att din kamera går sönder – den är alltid redo att leverera professionella bilder på ett ögonblick!

 


"Brygglevitation"
Brygglevitation är en disruptiv uppfinning som kombinerar en kaffemaskin, förutseende teknik och flygfunktioner. Denna kaffemaskin är utrustad med en unik teknologi som kan förutsäga när du behöver en kopp kaffe och flyger sedan automatiskt till dig med en kopp nybryggt kaffe i handen.

Hur det fungerar: Genom att använda avancerade sensorer och artificiell intelligens analyserar Brygglevitation dina beteenden, rörelser och kaffevanor för att förutse när du behöver en kopp kaffe. Den kan läsa av din kroppstemperatur, din puls, ditt ögonrörelsemönster och andra fysiologiska signaler för att avgöra när du är i behov av en koffeinkick. När den känner av att du är trött eller behöver en boost, flyger den självständigt till dig med en kopp nybryggt kaffe i en elegant kaffemugg.

Fördelar: Brygglevitation erbjuder en revolutionerande kaffeupplevelse genom att leverera kaffe på ett helt nytt sätt. Du behöver aldrig mer gå till kaffemaskinen eller vänta på att kaffet ska bli klart. Brygglevitation sparar tid och ger dig kaffe precis när du behöver det, oavsett var du är i ditt hem eller kontor. Dessutom är den stilfullt designad med en modern och futuristisk look som blir en fantastisk samtalsstartare och ett imponerande tillskott till ditt hem eller arbetsplats.

Så nästa gång du känner att koffeinsuget smyger sig på, låt Brygglevitation flyga till dig och leverera en kopp perfekt bryggt kaffe!
 "GlowPillow"
GlowPillow är en kudde som är tillverkad av fluorescerande material.

När du skakar kudden aktiveras dess fluorescerande egenskaper och den börjar lysa upp rummet med ett mjukt och behagligt sken. GlowPillow ger en unik och avkopplande atmosfär i sovrummet och kan användas för att skapa en avslappnande stämning före sängdags.

Den är perfekt för både vuxna och barn som söker ett unikt och roligt sätt att dekorera sovrummet och förbättra sömnkvaliteten.
 "Spatulamp"
Spatulamp är en innovativ och unik uppfinning som kombinerar en spatel och ett paraply.
Spatelns form är designad för att likna ett paraply med en ljusblå färg, vilket gör den till en rolig och iögonfallande köksaccessoar. Med Spatulamp kan du enkelt skjuta upp mat från stekpannan eller plattan, samtidigt som du skyddar dina händer från värmen och stänk.

Dess ergonomiska handtag och den inbyggda lampan gör det enkelt att laga mat även i svagt ljus.

Spatulamp är den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil, och kommer definitivt att göra din matlagning upplevelse både enklare och roligare!"AquaMow Blink"
Aquamow Blink är en innovativ klocka som också fungerar som en självgående gräsklippare.

Den har en unik simningsfunktion som gör att den kan simma genom vattnet medan den klipper gräset i din trädgård. Den blinkande funktionen gör att du lätt kan se den även på kvällen eller i mörka områden.

Aquamow Blink är en mångsidig och praktisk uppfinning som gör trädgårdsarbetet mycket enklare och roligare!

 
"GiraffDrive"
GiraffDrive är en revolutionerande skruvmejsel som är utformad för att spara tid och minimera ansträngning när du arbetar med höga platser eller svårtillgängliga områden.

GiraffDrive är utrustad med en justerbar arm som kan förlängas upp till 1,5 meter, vilket gör att du kan nå även de mest utmanande skruvarna utan att behöva klättra på stegar eller använda farliga lyftutrustningar.

GiraffDrive drivs av en högeffektiv motor som ger en konstant rotationshastighet, vilket ger dig den perfekta hastigheten för att spela in och dra ut skruvar långsamt och precist.

Med GiraffDrive kan du enkelt byta mellan hög hastighet för snabb arbete och låg hastighet för att arbeta långsamt och noggrant.


"RainbowRider X"
RainbowRider X är en unik cykel som genererar regnbågar medan du cyklar.

RainbowRider X är den ultimata cykeln för den äventyrslystna och kreativa cyklisten. Med sin avancerade teknologi kan den generera en rad olika regnbågar medan du cyklar, vilket ger dig en unik och färgglad cykelupplevelse varje gång.

Den glödande designen ger den extra futuristisk och elegant touch, och du kommer garanterat att dra uppmärksamhet på gatorna när du rider med denna unika cykel.

"HoloWeave"
En unik drönare som kan väva en holografisk regnbåge.

Denna drönare är utrustad med avancerad holografisk teknologi som skapar en lysande regnbåge i luften. Användaren kan styra drönaren med en mobilapp och välja vilka färger regnbågen ska ha.

HoloWeave kan användas för att skapa fantastiska ljusshower på fester och evenemang, eller bara för att skapa en rolig och magisk upplevelse för familj och vänner.

HoloWeave är också utrustad med en högkvalitativ kamera som kan ta bilder och videor av regnbågen som skapas. Användaren kan enkelt ladda upp dessa bilder och videor till sociala medier och imponera på sina följare.

HoloWeave är den perfekta produkten för alla som vill ha en unik och holografisk upplevelse som ingen annan har sett förut.
"Sunrobo-Sonic"
En unik och revolutionerande uppfinning som kombinerar egenskaperna hos en solros och en robot. Denna högteknologiska maskin är byggd för att sjunga vackra melodier, precis som en solros som rör sig mot solen. Men vad som gör Sunrobo-Sonic annorlunda är dess förmåga att bli osynlig.

Ja, du läste rätt. Sunrobo-Sonic är nästan helt osynlig när den aktiveras, vilket gör den perfekt för hemliga operationer och överraskningsanfall. Roboten kan programmeras för att sjunga specifika melodier, och dess osynlighet gör det lätt att dölja den från ovälkomna ögon.

Sunrobo-Sonic är den perfekta uppfinningen för dem som vill kombinera högteknologi med naturen. Den är inte bara imponerande att titta på, utan den har också en praktisk funktion som kan användas på många olika sätt."Stellark"
En banbrytande rymdfarkost som skapats för att revolutionera rymdfärder.

Den är utformad som en stol och är tillverkad av ett nytt, lätt och högteknologiskt material som gör att den kan flyga snabbare och mer ljudlöst än någon annan rymdfarkost.

Stellark är utrustad med den senaste tekniken och har en avancerad motor som kan ta dig till avlägsna platser i rymden på kortare tid än någonsin tidigare. Dessutom har den en inbyggd AI-assistent som kan hjälpa dig med allt från navigation till matlagning.

Stellark är perfekt för upptäcktsresande och vetenskapsmän som vill utforska nya områden i rymden. Med dess ljudlösa egenskaper och avancerade teknologi är det möjligt att ta sig till platser i rymden som tidigare var omöjliga att nå.
 "Solpanda Hopps"
Ett par solglasögon som är speciellt designade för att bäras av pandor som hoppar från träd till träd. Dessa solglasögon är tillverkade av en oövervinnelig polymer som är nästintill omöjlig att skada, även om de skulle ramla ner från stora höjder.

Solpanda Hopps är också utrustade med högkvalitativa linser som skyddar mot både skadliga UV-strålar och bländande solljus. Dessa solglasögon är formade för att passa perfekt runt pandans öron och har en bekväm passform som inte stör pandans rörelser när de hoppar mellan grenarna.

Med Solpanda Hopps kan pandor hoppa med stil och självförtroende, utan att oroa sig för att deras solglasögon ska gå sönder eller falla av. Så om du är en panda som älskar att hoppa från träd till träd, så är Solpanda Hopps det ultimata valet för dig!"SmartBrush Drone"
En revolutionerande produkt som kombinerar en drönare och en tandborste på ett unikt sätt. Den har en smart funktion som gör att den kan spela in och analysera tandborstningsvanor och ger användaren feedback för att förbättra sin munhygien.

SmartBrush Drone har fyra små drönarpropellrar som gör att den kan sväva framför användarens ansikte och nå alla tänder och tandkött utan problem. Tack vare dess smarta teknik kan den upptäcka problemområden och skicka information till en app som ger användaren tips om hur man ska förbättra sin tandborstning.

Produkten är perfekt för de som vill ta hand om sin munhälsa på ett effektivt och underhållande sätt. Med SmartBrush Drone kan du spela spel medan du borstar tänderna och samtidigt få feedback på hur du borstar. Produkten är också miljövänlig eftersom den minskar användningen av plasttandborstar."Skybox"
En helt ny typ av transportmedel som kan förflytta stora objekt på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt. Den består av en stor låda som är täckt av ett ljudlöst moln. När Skybox aktiveras, svävar den upp i luften och förflyttar sig genom att använda molnet som en slags osynlig motor.

Skybox är perfekt för att flytta tunga eller skrymmande föremål på ett ljudlöst och miljövänligt sätt. Det kan vara allt från att flytta en hel kontorslokal till att transportera stora konstverk. Med Skybox behöver du inte längre oroa dig för att störa omgivningen med höga ljud eller utsläpp.

Skybox är en revolutionerande uppfinning som kommer att förändra sättet vi tänker på transport.
"CoffeeCupCleanView"
En smart kaffekopp som rengör dina solglasögon.

Med en inbyggd rengöringsmekanism kan du enkelt rengöra dina glasögon när som helst, var som helst. Kaffekoppen har en speciell yta som är designad för att ta bort smuts och fingeravtryck från dina glasögon utan att skada dem.

Använd CoffeeCupCleanView när du behöver rengöra dina glasögon snabbt och enkelt medan du är på språng.
"SmartHat CameraMelt"
En kamerahatt som kan smälta samman med omgivningen för att ta osynliga bilder och videor.

Med en inbyggd AI-teknik kan SmartHat CameraMelt automatiskt justera sin färg och ljusstyrka för att matcha omgivningens färger och göra sig osynlig för blotta ögat.

 Denna högteknologiska hattkamera är idealisk för spionuppdrag och under-cover-fotografering.

 

"ChocoSuit GalaxyGuard"
En rymddräkt skapad av hållbart odlad choklad som skyddar astronauter mot rymdens extrema förhållanden samtidigt som den är biologiskt nedbrytbar och därmed mer miljövänlig än traditionella rymddräkter.

 

 

 
"MånTofflor NightNav"
En självlysande toffelserie designad för att hjälpa dig navigera i mörker på ett säkert och bekvämt sätt.

Dessa tofflor är utrustade med en innovativ teknologi som laddas upp av månens strålar, vilket gör dem självlysande och ger dig bättre synlighet när du rör dig i mörka utomhusmiljöer.

MånTofflorna är tillverkade av mjukt och bekvämt material som passar för alla fötter, och är perfekta för kvällspromenader, camping, eller bara för att ha hemma som mysiga och praktiska tofflor.

 
"CloudSpoon Interactive"
En molnbaserad plattform som använder sig av avancerad datateknik för att analysera olika maträtter och presentera interaktiva matlagningsrecept baserade på användarens önskemål.

Genom att mata in information om den önskade maträtten, såsom ingredienser, smakpreferenser och tidsbegränsningar, skapar plattformen anpassade recept för varje användare. Genom att använda en interaktiv sked kan användaren sedan interagera med receptet i realtid, vilket ger anpassade steg-för-steg-instruktioner och feedback under matlagningen.

Dessutom ger plattformen möjlighet för användare att dela sina recept med andra användare och ta del av en community av matentusiaster.
 
"EcoBrow Vision"
En smart teknik som använder bildigenkänning och artificiell intelligens för att undersöka regnskogens ekosystem genom att analysera ögonbrynen på olika djurarter som lever där.

Varje djurs ögonbryn har unika karaktärsdrag och genom att analysera dessa kan man lära sig mer om populationen, inklusive deras hälsa, beteende och eventuella hot mot deras överlevnad.

Tekniken kan användas för att övervaka och skydda hotade djurarter och deras livsmiljöer samt bidra till bevarandet av regnskogen som helhet.
 

"SolarBeans"
SolarBeans är en innovativ produkt som kombinerar två av våra favoritsaker - kaffe och solenergi.

Genom att integrera organiska solceller direkt i kaffebönorna, kan SolarBeans generera sin egen energi och hålla kaffet varmt längre utan att behöva anslutas till en extern strömkälla.

Solcellerna är biologiskt nedbrytbara och tillverkade av organiska material, vilket gör SolarBeans till en miljövänlig produkt.

"SmartSlicer"
En revolutionerande kombination av en skruvmejsel och osthyvel som roterar för att skapa perfekt skivad ost varje gång.

SmartSlicer är utformad med ett ergonomiskt handtag som gör det enkelt att hålla och använda verktyget. Vid användning av SmartSlicer placeras osten på en plattform och med hjälp av skruvmejseln roterar osten för att skivas. Detta gör att användaren kan skiva osten jämnt och effektivt med minimal ansträngning. SmartSlicer är också utrustad med en automatisk inställning som justerar skivtjockleken efter användarens önskemål.

Med SmartSlicer kommer användarna att kunna skiva sin ost snabbt och enkelt, utan risk att skära sig på osten eller skruvmejseln. Detta gör det till en perfekt lösning för alla som älskar ost och vill ha en enkel, säker och effektiv metod för att skära den.

SmartSlicer är det perfekta verktyget för ostälskare överallt."SurfKorven"
En revolutionerande uppfinning som kombinerar den älskade maträtten korv med trädens höjder och skönheten hos luminösa föremål. Denna innovativa produkt har designats för utomhusentusiaster som vill njuta av en härlig picknick samtidigt som de har en fantastisk utsikt.

Surfkorven består av en robust träramp som enkelt kan fästas runt ett träd, och en korvgrill som kan justeras för att passa alla korvstorlekar. När korven är klar, kan du bekvämt surfa ner längs rampen för att hämta den. Den luminösa ytan på rampen gör det lätt att hitta Surfkorven även på kvällen.

Tack vare Surfkorvens unika design kan du njuta av en härlig måltid samtidigt som du upplever en spännande aktivitet. Perfekt för familjer, grupper av vänner eller soloäventyrare."BananCycle"
En specialdesignad cykel som har en speciell vävningsteknik av ljusblå bananfiber som används i hela cykeln.

BananCycle är en lättviktig och tålig cykel som är lämplig för både stadskörning och landsvägskörning. Dess ram är tillverkad av bananfiber, vilket gör den både stark och miljövänlig. Den ljusblå bananfibern ger cykeln en unik stil och gör den lätt igenkännbar på vägen.

En annan unik funktion hos BananCycle är dess förmåga att producera elektricitet från bananerna som är monterade på cykelramen. Bananerna fungerar som små solpaneler och genererar elektricitet som används för att driva cykelns motor och lysen.

BananCycle är utformad för att vara en miljövänlig och hållbar transportlösning. Den är idealisk för cyklister som vill ha en cykel som är både unik och praktisk samtidigt."GlittraStretch"
En innovativ kaffekanna som också fungerar som en kudde. Denna multifunktionella produkt är perfekt för kaffedrickare som ofta sträcker sig på sitt skrivbord för att hämta sin kopp kaffe och ibland behöver en mjuk kudde att luta sig mot för att koppla av.

GlittraStretch är tillverkad av högkvalitativt material som är både mjukt och slitstarkt. Kaffekannan har en glittrande yta som gör den till en ögonfångare i vilket rum den än placeras i. Den är också utrustad med en inbyggd värmare som håller ditt kaffe varmt under en längre tid.

När du vill koppla av kan du enkelt vända på GlittraStretch och använda den som en kudde. Det mjuka materialet och det stödjande fyllningen ger dig en bekväm plats att vila huvudet på medan du dricker ditt kaffe och tar en paus från arbetet.

GlittraStretch är den perfekta kombinationen av funktionalitet och bekvämlighet. Med sin unika design och praktiska användning är den idealisk för både hemmet och kontoret.